Kiinteistöhuoltoalan moniosaaja

KYLPYHUONE JA SAUNA

Suihkusiivilä tukkeutuu kuten keittiön hanan poresuutinkin. Siivilä on ruuvattavissa irti ja puhdistettavissa ilman suurempaa vaivannäköä. Kerran vuodessa saattaa olla tarpeettoman usein. Ja aivan vastaavasti on puhdistettava bidee suihkunkin siivilä. Suihkusiivilä avautuu ruuvimeisselillä tai käsin kiertämällä.

Lattiakaivo on puhdistettava pari kertaa vuodessa. Lattiakaivon vesilukko-osa on irrotettavissa. Jos irrotat sen, niin huolehdi siitä, että osa tulee tarkoin kiinni. Muutoin kaivon kautta pääsevät viemärihajut sisään. Pesualtaan vesilukkoon kertyy hyvin nopeasti hiuksia, partakarvoja ja saippuaa. Ne on puhdistettava vesilukosta kerran vuodessa.

Wc kalusteen ulkopintaan saattaa kesäkaudella kondensoitua kosteutta niin, että näyttää kuin kalusteessa olisi vesivuoto, mutta ei ole. Ei ole muuta keinoa kuin kuivata pinnalle kertyvä vesi pyyhkeillä. Wc-istuimen huuhtelumekanismi saattaa oikeastikin vuotaa. Vuoto on useimmiten niin pieni, ettei sitä näe silmin. Mutta korvin sen kuulee, kun huuhtelumekanismi täyttää säiliötä säännöllisin väliajoin. Vuosia kestäneen vuodon näkee jo silminkin, kun kulhon takaseinälle on pinttynyt veden raudasta peräisin oleva ruskea vana tai kupariputkesta peräisin oleva vihertävän sininen vana. WC- kulho on harjattava puhtaaksi siihen soveltuvilla harjoilla, joita saa jokaiseen sisustusmakuun. Jos nyt ei päivittäin, niin viikoittainen puhdistusharjaus on paikallaan.

PÄIVYSTYS HÄTÄTAPAUKSISSA

  • Kun tulvii
  • Kun avain katoaa ja kotiin pitäisi päästä
  • Kun havaitaan yhtiössä jotain normaalista poikkeavaa

Päivystysaika:

Ma-Pe klo 16:00 - 07:30,
viikonloput ja pyhäpäivät

Päivystysnumeromme
0400 461 533